SLEVA 15% NA MASÁŽNÍ POMŮCKY | KÓD: MASÁŽ ⚡️

Nejlepší dárky pro fitness nadšence

Hledáte vhodné dárky pro fitness nadšence k Vánocům nebo narozeninám a chcete tentokrát vymyslet něco speciálního čím nadchnete? Jste tu správně! Právě jsme vám ušetřili spoustu námahy a času, který byste museli dát do hledání. Připravili jsme si pro vás seznam těch nejlepších dárků, se kterými zkrátka zabodujete.

Seznam dárků je přímo dělaný pro každého sportovce. Ať už se jedná o naprostého začátečníka nebo někoho, kdo to myslí opravdu vážně.

 

 

Nahradit fitness centrum v dnešní době se zdá být téměř nemožné, ovšem opak je pravdou. Jedinečná technologie nastavitelných činek je tak speciální, že díky nim budete mít vše, co potřebujete a nevynecháte jediný trénink.

Tyto činky od společnosti Probeast vám umožní ušetřit spoustu místa ve své domácí posilovně, spoustu peněz a času s přehazováním závaží. Nastavitelné činky nahradí až 12 jednoručních činek a jejich rozmezí vah je od 2 kilogramů do 20 kilogramů.

Značka Probeast je zároveň jedinou na trhu, která disponuje tímto designem a společně s průměrným hodnocením 4.8/5 hvězd od více než 150 recenzentů je to zkrátka dárek, se kterým nemůžete udělat chybu. Odkaz na nastavitelnou činku najdete zde.

 

Ať už děláte jakýkoliv sport jako je fotbal, bojové sporty nebo jen rekreační běh či fitness, tak masážní pistole naprosto splňuje očekávání na ideální dárek pod stromeček či k narozeninám.

Regenerace je jedna z hlavních věcí, na kterou musí dbát každý sportovec. Proto je zapojení masážní pistole do tréninku velmi účinné, vzhledem k tomu, že masážní pistole dokáže uvolnit svaly, prokrvit a zregenerovat. Díky tomu tak docílíte ideální regenerace svalů. Funguje skvěle také na křeče vzniklé velkou fyzickou zátěží či svalovým vyčerpáním.

U nás na e-shopu najdete momentálně dvě varianty masážních pistolí, kde si každý najde svého favorita. Máme na výběr mezi masážní pistolí PRO a masážní pistolí Mini.

 

Dárek č. 3 - Fitness příslušenství

Rádi cvičíte doma a chcete váš trénink pozvednout na novou úroveň? Pak je pro vás příslušenství pro domácí cvičení skvělou možností. Ať už pro vás samotné nebo jako dárek svým blízkým. Možností je opravdu spoustu. Ať už se jedná o posilovací gumy, odporové gumy nebo nastavitelný kettlebell. Veškeré příslušenství udělá vašemu blízkému ohromnou radost.

 

Dárek č. 4 - Oblečení pro fitness

Není nikdo, kdo nemá rád přijít na trénink v nových věcech. Dodá nám to novou energii a zároveň se cítíme více komfortně. Jak se říká.. oblečení není zkrátka nikdy dost. Proto ideálním darem může být také nový oděv do fitka (triko, tílko, kraťasy) nebo jiné sporty.  Zároveň můžete vybírat i tématicky na základě toho, koho váš blízký sleduje na sociálních sítích. Většinou se jedná o merch nebo o značku, kterou daný influencer doporučuje.

 

 Dárek č. 5 - Doplňky stravy

Další věcí, čím jistě uděláte radost většině fitness nadšencům jsou doplňky stravy jako je například protein. Zjistěte, co váš blízký užívá při svém tréninku a překvapte ho kilem oblíbeného proteinu navíc. Dotyčný si následně nemusí kupovat další a ušetříte mu tím i peníze. Jedná se o praktický dárek, kterým nic nezkazíte.

Můžete také spojit více věcí najednou a například zakoupit protein a nějaké fitness příslušenství, které se hodí pro domácí cvičení. S variantami si můžete hrát jak jen chcete.

Věříme, že jsme vám tímto ušetřili čas a máte jasno s výběrem. V případě, že se vám líbí naše produkty, můžete se podívat do našeho obchodu a vybrat si svůj ideální dárek.

Ať se daří s výběrem!