SLEVA 15% NA MASÁŽNÍ POMŮCKY | KÓD: MASÁŽ ⚡️

Jak vyřešit bolest za krkem pomocí masážní pistole

Jak vyřešit bolest za krkem pomocí masážní pistole? Může vůbec masážní pistole pomoci s tímto problémem? Pokud se touto otázkou také zabýváte, pak vám v tomto článku poskytneme odpovědi. Také Vám ukážeme, jak na to. Připraveni?

 

Jak vzniká bolest za krkem?
 

Problémy s krčními svaly mohou být způsobené mnoha faktory. Nejčastějším z nich je dlouhodobé sezení za počítačem nebo použití mobilního zařízení po delší dobu. Všichni jistě víme, jak mohou být návykové.

Problémy ale také mohou nastat díky špatnému držení těla nebo špatnému cvičení. Je především důležité znát příčinu se kterou můžete nadále pracovat a eliminovat ji.

Může masážní pistol pomoci na bolest za krkem?
 

Ano, pomůže a to velmi jednoduchým způsobem, jen musíte vědět kde a jak. Masážní pistole funguje tak, že zlepšuje krevní oběh ve svalech. To zmírňuje bolest dodáním čerstvého kyslíku do svalové tkáně. Nakonec snižuje svalové napětí, což pomáhá svalům relaxovat.

Takže opravdu masážní pistole hravě dokáže pomoci s bolestmi za krkem. Stačí lehká masáž a bolest krku je pryč.


Nejlepší nástavec pro masáž krku
 

Můžete použít kulatou hlavu nebo dvouhlavý nástavec přímo na bolavá místa. Dvouhlavý nástavec je navržen pro aplikaci kolem páteře, ovšem žádný z hrotů se nesmí dotýkat páteře.

Můžete také použít ploché nástavce. Vše je to o vyzkoušení. Pokud vám vyhovuje jiný nástavec a víte, že s ním uvolníte požadované svaly, máte vyhráno.

 

Návod, jak na masáž krku

Může tedy masážní pistole pomoci s bolestmi krku? Věříme, že jsme na tuto otázku odpověděli v našem dnešním článku. Probrali jsme možné příčiny bolesti krku a jak se jí snadno zbavit. Musíte však vědět, jak je používat, abyste dosáhli nejlepších výsledků.

Pokud vás zajímají, jak masírovat jiné partie, náš Tiktok je pro vás jako dělaný. Ukazujeme tam, jak na masáž jednotlivých svalů a v případě, že si nevíte rady můžeme udělat video přímo pro vás.