SLEVA 15% NA MASÁŽNÍ POMŮCKY | KÓD: MASÁŽ ⚡️

Výhody masážní pistole

Chcete znát výhody masážní pistole, to jakým způsobem vám může pomoci a proč ji zařadit do svého života? Pojďme se na výhody masážní pistole společně podívat.

První výhodou je prevence úrazu a zvýšení sportovního výkonu

Perkusní masáž prováděná masážní pistolí pomáhá zlepšit kontrakci svalů, což vede k prodloužení a posílení svalových vláken a fasciálních tkání. Díky zařazení masážní pistole do vaší potréninkové rutiny získáte skvělého pomocníka v boji proti stresu. Hlavním účelem masážní pistole je uvolnit svaly a zmírnit napětí v těle. Pravidelným užíváním zkrátíte dobu zotavení svalů mezi jednotlivými tréninky. 

2. Silná úleva od bolesti

Je zajímavé, že léčení pomocí vibrací je ideální metodou, protože poskytuje vibrace hluboko do svalu a tím pomáhá zlepšit cirkulaci krve a lymfy. To pomáhá produkovat více kyslíku a živin do svalů. Výsledkem této masáže je lepší rozsah pohybu, úleva od bolesti a zmírnění svalové únavy.
Bolest krku, ramenou a bederní části lze snadno zmírnit právě pomocí pokročilého užití vibrační masážní pistole.

3. Skvělý způsob rehabilitace

Masáž je známá jako jedna z nejúčinnějších forem rehabilitační terapie úrazu, protože nejen urychluje proces zotavení, ale také předchází opětovnému poranění. Masážní pistole funguje jako doplněk standardního rehabilitačního procesu úrazu, podporuje hojení a regeneraci atrofovaných svalů v důsledku traumatu nebo nemoci. Vylepšení cirkulace svalů a fasciálních tkání pomáhá zraněným oblastem, aby se uzdravili během krátké doby a zajistí větší pružnost.

4. Aktivuje nervový systém a svaly

Nervový systém stimuluje a reguluje činnost svalů a udržuje homeostázu těla. Při jakékoliv činnosti svalů dostává nervový systém upozornění. Masážní pistole pomáhá stimulovat receptory sympatického nervového systému, což způsobuje vazodilataci svalů a kůže, čímž se uvolňuje napětí. Pistole také pomáhá svalům relaxovat a zároveň zlepšovat pohyblivost. 

5. Zmírňuje svalové křeče a ztuhlost

Masážní pistole může pomoci zmírnit svalové křeče a ztuhlost, které mohou vzniknout při intenzivním cvičení. Svalová křeč často vede k ischémii ve svalech, což znamená, že svalu chybí správný průtok krve. To by mohlo mít za následek křeče, které jsou bolestivé na dotek. Masážní pistole svým tlakem na sval, šlachy a vazy, jim pomůže se uvolnit, čímž sníží křeče a bolestivé kontrakce.

Všichni jsme ve stresu z každodenních životních situací. Neschopnost správně zvládat tento stres by však mohla časem poškodit vaše zdraví. Masážní pistole by mohla být hackerem pro úspěšné zvládání stresu v co nejkratším čase pohodlným způsobem a zároveň jsou s tím spojené další výhody.

Pokud vás zajímají další výhody masážní pistole, odkazujeme na náš TikTok, který plníme zajímavým obsahem a informacemi ohledně výhod masážní pistole. Následně také nesmíme zapomenout na náš instagram, kde pravidelně informujeme právě o výhodách této perkusní masáže.