SLEVA 15% NA MASÁŽNÍ POMŮCKY | KÓD: MASÁŽ ⚡️

Srovnání Masážních pistolí – Recenze (2023)

 

Masážní pistole recenze - srovnání pistolí

 

Hledáte podle recenzí tu nejlepší masáž pistol která dokáže uvolnit vaše svaly a zmírnit jejich bolest po tréninku? Vytvořili jsme srovnání Masážních pistolí, ve kterém srovnáme ty nejznámější masážní pistole podle recenze. Zkrátka srovnání, které vám ve výběru udělá navždy jasno.

Proč zrovna masážní pistol?

Všichni jistě víme, že nedílnou součástí zdravého životního stylu je především pohyb. Je však neobvyklé, kolik lidí zapomíná na správnou regeneraci, která je stejně důležitá jako pohyb samotný.

Správná regenerace je to, co vám pomůže vytěžit maximum z vašeho tréninku, ať už děláte jakýkoliv sport. Masážní pistole v tomto ohledu může být skvělým řešením, které vyřeší všechny vaše problémy, co se regenerace týče.

Podle čeho si vybrat masážní pistol?

Nejdůležitějšími prvky jsou rychlost a síla masážní pistole. Tolerance bolesti se u každého z nás liší, proto by měla masážní pistole mít na výběr z menší či větší intenzity.

Amplituda je hodně podceňovaný prvek především proto, že spousta lidí ani neví jaký význam při masáži má. Čím větší rozpětí pistole, tím lépe svaly zaměří a započne proces regenerace.

Velikost a váha je také zásadním prvkem při výběru. Každé kilo navíc se počítá. Vybírejte tedy podle toho, zda zapadá do vašeho života tak, aby vás neomezovala.

Počet nástavců a obsah balení. Musíte si především ujasnit, jaká místa budete chtít masírovat. Platí že čím více nástavců v balení, tím lépe, protože dokážete zaměřit veškeré svaly na těle.

Kapacita a výkon baterie. Čím déle masážní pistol vydrží, tím samozřejmě lépe. Ideální výdrž je 6 hodin.

Cena je zcela individuální faktor, ovšem je také velmi důležitým.


Srovnání masážních pistolí a recenze


Nyní si srovnáme ty nejznámější masážní pistole na trhu a porovnáme s naší masážní pistolí PRO. Zároveň musíme zmínit, že červeně označený text znamená horší hodnotu prvku ve srovnání s naší masážní pistolí PRO a zeleně označený text znamená lepší hodnotu prvku.

 

Srovnání masážních pistolí kopie_1

 

To je celé srovnání našich nejznámějších masážních pistolí a jejich recenze na trhu. Značka vždy neznamená ten správný výkon, který vaše svaly potřebují. Naše masážní pistole PRO byla přesně navržena tak, aby pomohla na cestě k co nejlepší regeneraci a zároveň byla cenově dostupná pro všechny. Proto si stojíme za tím, že ve spojení se všemi zmíněnými prvky se jedná o jednu z nejlepších a nejdostupnějších masážních pistolí na trhu.